5.4 C
Amsterdam
zaterdag, 20 oktober 2018

april, 2017

12apr - 22hele dagImagine Film Festival

meer

details

Imagine Film Festival vindt jaarlijks plaats in EYE te Amsterdam. Elf dagen lang staat de verbeelding centraal en dompelen festivalbezoekers, filmmakers en professionals zich onder in nieuwe of onbekende werelden.

Imagine toont een bijzondere selectie van de beste fantastische films (o.a. sciencefiction, fantasy, thriller, horror) van het afgelopen jaar. Daarnaast is er ruimte voor klassiekers en onontdekte parels uit het verleden. Naast het filmprogramma zijn er workshops, inleidingen, nagesprekken, masterclasses, lezingen en tentoonstellingen. Dit jaar is er een speciaal themaprogramma: Fantastic Fashion. Iedere film kent zijn eigen aankleding en stilering; futuristische (ruimte)pakken in sciencefiction, iconische superheldenkostuums, gothic horror in series als Penny Dreadful of de vampier als verleidelijk stijl-icoon. Door kostuum en styling veranderen gewone mensen in magische of bijzondere wezens – zij maken de persoon tot een onvergetelijk persona. De kracht van kostuum en stilering in film staat centraal in het themaprogramma Fantastic Fashion.

Wil jij naar het IFF? Like onze facebookpagina of volg ons op Twitter. RT’s en delen wordt bijzonder gewaardeerd, maar is niet verplicht. Binnenkort verloten we een set van twee tickets.

tijd

april 12 (Woensdag) - 22 (Zaterdag)

locatie

Eye Amsterdam

IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam

organisator

IFF

X

Wij gebruiken cookies op onze website.

Mogen wij u functionele en analytische cookies opdienen?