7.7 C
Amsterdam
zaterdag, 20 oktober 2018

juni, 2017

2jun - 3hele dagNoorderlijke Stripmanifestatie

meer

details

Op 2 en 3 juni 2017 vindt de derde Noordelijke stripmanifestatie plaats. Zoals bekend om en om met Haarlem en zijn wij weer in 2017 op hetzelfde weekend aan de beurt. I.v.m. het aansluitende Pinksterweekend (met veel concurrentie van heel veel publieksevenementen) ditmaal op de vrijdag en zaterdag.

De vrijdag begint de stripmanifestatie om 12.00 uur. De twee voorafgaande manifestaties vonden plaats in Drachten. We maakten gebruik van een mooie accommodatie Fries Congres Centrum. De samenwerking en inzet met de medewerkers was zeer plezierig. Echter bleek dat de locatie voor bereik van het publiek niet optimaal was. Vooral het ontbreken van een treinstation en de verbinding met bus naar het FCC was een groot probleem. De inzet van een pendeldienst gaf niet het gewenste resultaat. Begin 2016 werkten we samen met Schouwburg de Harmonie in Leeuwarden bij het organiseren van een randprogramma in de vorm van een stripevent.

De reacties van de deelnemers waren erg positief over de locatie en bereikbaarheid. Dat gaf de doorslag om in 2017 uit te wijken naar deze nieuwe locatie. De Harmonie is gelegen in het hart van het centrum en biedt bezoekers de mogelijkheid het bezoek van de manifestatie te combineren met uitgaan in het centrum van Leeuwarden. De bereikbaarheid, vooral met het openbaar vervoer, is optimaal. Het treinstation is slechts zeven minuten lopen verwijderd van de schouwburg. Dit geldt ook voor het aanwezige busstation. Parkeren voor bezoekers is mogelijk in de dichtbij gelegen parkeergarages. Al met al rekenen wij door deze keuze op meer publiek. Daarnaast werken we aan een gevarieerd programma op beide dagen. Naast deelnemers en tekenaars zal er aandacht worden besteed aan activiteiten voor jong en oud en er tussen in. Op deze website zullen wij geregeld de stand van zaken doorgeven over de deelnemers, tekenaars en activiteiten. Mocht u zich willen aanmelden voor de stripmanifestatie dan kunt u dit doorgeven d.m.v. het aanmeldingsformulier die u op de site kunt downloaden.

tijd

juni 2 (Vrijdag) - 3 (Zaterdag)

locatie

De Harmonie Leeuwarden

Ruiterskwartier 4, 8911 BP, Leeuwarden

X

Wij gebruiken cookies op onze website.

Mogen wij u functionele en analytische cookies opdienen?