Europese Batman door Marini

Europese Batman door Marini

1626
DELEN
Batman-Enrico-Marini

Ballon Media, de exclusieve Nederlandstalige partner van uitgeverij Dargaud, kondigt de release aan van een origineel Batman-tweeluik van de hand van één van Europa’s beste striptekenaars: Enrico Marini. Deel 1 verschijnt in november 2017.

 

De titels van beide delen van het tweeluik blijven nog even geheim. Wel staat vast dat deel 1 op 3 november 2017 verschijnt en dat deel 2 verwacht wordt in de lente van 2018.

Enrico Marini, co-auteur van de bestseller ‘De Schorpioen en bedenker van De Adelaars van Rome (meer dan 500.000 verkochte exemplaren wereldwijd) is een absoluut icoon in de Europese stripwereld. Zijn flamboyante tekenstijl en unieke, cinematografische manier van storytelling ontketenden een ware revolutie in de Franco-Belgische stripindustrie.

Ik ben enorm trots deel te mogen uitmaken van dit fantastische project, zegt Enrico Marini.“Batman is mijn absolute superheld, al sinds mijn kindertijd. Het is een enorme eer om met Batmans universum aan de slag te mogen gaan en er mijn eigen ideeën aan toe te voegen.