Kinderpostzegels 2017

Kinderpostzegels 2017

1446
DELEN
kinderpostzegels 2017

Linda de Mol heeft de eerste kinderpostzegels besteld bij kinderpostzegelambassadeur Luca (12). Vandaag gaat de Kinderpostzegelactie officieel van start. Ruim 160.000 leerlingen uit groep 7 en 8 gaan op pad voor andere kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! Op de zegels prijken Jan, Jans en de Kinderen, als eerbetoon aan tekenaar Jan Kruis, die dit jaar overleed.

Met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie steunt Kinderpostzegels kinderen in Nederland en in het buitenland die extra hulp nodig hebben. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar de LINDA.foundation, om Nederlandse kinderen te helpen die opgroeien in armoede.

‘Het is voor alle kinderen die gaan verkopen een ontzettend leuke actie,  aldus Linda de Mol, ´maar voor de kinderen die geholpen worden onvergetelijk. Kinderen zijn nooit verantwoordelijk voor de (financiële) problemen in een gezin, maar ze lijden er wel onder.’

Over Stichting Kinderpostzegels 
Kinderpostzegels geeft kwetsbare kinderen kansen voor een betere toekomst. Sinds 1948 helpen leerlingen van basisscholen hieraan mee. De Kinderpostzegelactie is de meest gewaardeerde goededoelenactie van Nederland en is uniek in de wereld. Inmiddels zijn miljoenen kinderen geholpen dankzij de enthousiaste inzet van Nederlandse  leerlingen.

Dobbeltoppers 2018