Meld je aan voor de KunstStripBeurs 2017

Meld je aan voor de KunstStripBeurs 2017

1785
DELEN

Net als tijdens voorgaande edities organiseert het HAFF ook dit jaar weer de KunstStripBeurs. Op zaterdag 25 maart 2017 staat de Nicolaïkerk compleet in het teken van stripkunst. HAFF nodigt alle striptekenaars, animatiefilmmakers, illustratoren, game-ontwerpers en schilders uit om deel te nemen aan de KunstStripBeurs 2017.

De beurs is dé gelegenheid om jouw werk te presenteren en te verkopen. Boeken, prints, originelen, affiches, schilderijen, sieraden, aardewerk, T-shirts en ander strip-gerelateerd waar: het is allemaal welkom.

Ook zijn er, zoals in eerdere edities, (boek)presentaties en optredens op de beurs. Heb je een publicatie of speciale aanbieding op stapel staan dan kan dat in een programma meegenomen worden. Aarzel dus niet om dat aan ons voor te leggen!

Een ander vast element is de uitreiking van de jaarlijkse StripGrafiekPrijs. Voor deelname aan deze competitie kun je je werk op zaterdagochtend 25 maart afgegeven bij de stand van Griffioen Grafiek. De beoordeling vindt op dezelfde dag plaats. Voor meer informatie over de StripGrafiekPrijs kun je contact opnemen met Griffioen Grafiek, info@griffioen-grafiek.nl of telefonisch op 035 624 31 53.

Aanmelden
Heb je belangstelling om deel te nemen aan de KunstStripBeurs? Geef je dan op bij Tamara Janke via kunststripbeurs@haff.nl of 030 233 17 33. Vermeld bij de aanmelding je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal tafels dat je wilt huren. Een stand (tafel 80×200 cm plus stoelen) kost € 45,- exclusief 21% btw.

KunstStripBeurs, zaterdag 25 maart 2017, 10:00 – 17:00 uur, Nicolaïkerk te Utrecht