Presentaties Garcia en Sutu

Presentaties Garcia en Sutu

675
DELEN

Vrijdag 10 juni van 19:30 – 21:00 uur houden stripmakers Gustavo Garcia en Sutu presentaties over hun werk.

Sutu zal vooral ingaan op zijn interactieve comics Nawlz en Modern Polaxis (beide op de tentoonstelling Motion Comics: The Beginnings te zien). Garcia vertelt over het maakproces van de motion comic Ascent From Akeron.

Datum: 10 juni van 19.30 -21.00
Locatie: ABC Architectuurcentrum Haarlem
Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem

Sutu
Sutu

De in Barcelona geboren Gustavo Garcia woont al sinds zijn vroege jeugd in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het maken van storyboards voor reclame en film. In 2012 kwam zijn stripdebuut Gagarin uit, een verhaal over de Russische kosmonaut Yuri Gagarin, de eerste man in de ruimte. Het verhaal werd geschreven door Rob van Scheers. Garcia illustreert ook Submarine Channels motion comic project Akeron dat geschreven is door regisseur en visual effects veteraan William Maher (X-Men, X-Men2, Mars Attacks!).

Sutu (Stu Campbell) is een pionier op het gebied van motion comics. Naast de hierboven genoemde baanbrekende projecten maakte hij recent het ontroerende interactieve stripverhaal These Memories Won’t Last.

De tentoonstelling is voor deze gelegenheid tot 21 uur te bezoeken. De presentaties zijn voor alle bezoekers toegankelijk, dus niet alleen voor de deelnemers van de workshop die Sutu geeft.

Entreeprijs voor de expo is €2,-.

Meer informatie over de workshop: hier
Meer informatie over Motion Comics: The Beginnings: hier