Stripglossy 2 ligt in de winkel

Stripglossy 2 ligt in de winkel

597
DELEN
stripglossy 2

Hij ligt in de winkel: Stripglossy 2. Met als gasthoofdredacteur Jan van Haasteren is het even puzzelen wie waar komt en wie helemaal nergens, maar het is gelukt. In totaal staan er 22 stripmakers in deze uitgave; van piepjong tot ruimschoots volwassen, van onbekend tot beroemd en berucht, van een Rode Kater tot een Grijze Poes, en ga zo maar door.

stripglossy 2Jan van Haasteren is vooral bekend en bemind als de puzzelkoning van Nederland, maar elke stripliefhebber kent hem van zijn fantasierijke Baron van Tast en explosieve Tinus Trotyl. Speciaal voor deze uitgave heeft hij twee nieuwe verhalen gemaakt.

André van Duin is special gast, want als er iemand helemaal zot is van strips, dan is hij het. Hij noemt het feit dat de Donald Duck ooit een complete uitgave aan hem wijdde zelfs een hoogtepunt in zijn carrière. Als er iets is wat Jan van Haasteren en André van Duin gemeen hebben, dan is dat humor. Speciaal voor deze StripGlossy zette Jan de komiek samen met Baron van Tast in een feestwinkel.

Laat dus vallen waar je mee bezig bent, want hij ziet er weer super uit en ruikt fantastisch 😉 .