Stripglossy 4

Stripglossy 4

1958
DELEN

Stripglossy 4 ligt in de winkel. Een 130 pagina’s dikke uitgave met als gasthoofdredacteur Stripschapprijswinnaar Willem Ritstier.

Stripglossy 4Ritstier schreef exclusief voor de StripGlossy het 11-paginaverhaal ‘Saul’ getekend door Apri Kusbiantoro – een oriëntaalse rebel tussen de toch wel naar grijs neigende kunstenaars van onze lage landen 🙂 . Hij trakteert ons op de indrukwekkende stijl van Don Lawrence. Direct daarna volgt een mooi interview met acteur en kunstenaar Jeroen Krabbé. Hij vertelt uitgebreid over zijn bewondering voor Hergé, die als een belangrijke inspiratiebron geldt. Mede dankzij de glamourplaten van zijn fotogenieke kop al reden genoeg om deze Stripglossy te bestellen…

StripGlossy-Jeroen-Krabbe-Agent-327En vervolgens komt er nog zoveel meer. Laat u verrassen door de strips van Ger Apeldoorn, Kim Duchateau, Frans Hasselaar, Fred de Heij, Daan Jippes, Jan Kruis, Gerard Leever, Dick Matena, René Meulenbroek, Michel Nadorp, Iwan Nazif, Jeroen Steehouwer, StripBattlewinnaar Meinte Strikwerda, en door de drie nieuwe stripgladiatoren. Om eens even een paar namen te noemen.

Maar het beste van dit nummer is om te zien dat het blad die hoge lat vrolijk blijft aantikken. Al druk schetsend voor het volgende nummer. Chapeau, ook voor uitgever Personalia uiteraard.

130 pagina’s / €8,95