Swarte Comics

Swarte Comics

550
DELEN

Swarte Comics zijn twee kleine, luxe overzichtswerkjes, uitgegeven als leporello, harmonica-vorm. Ze verschijnen op 23 augustus ter gelegenheid van de uitreiking van de Marten Toonderprijs 2012 aan Joost Swarte.

 

Kunst
Aan de ene zijde zijn de hoogtepunten van Swartes werk te zien. De Toneelschuur, indrukwekkende affiches en natuurlijk de schitterende covers van The New Yorker. Aan de andere kant ontdekken we nieuw werk van de kunstenaar: nooit eerder verschenen pagina’s van zijn nieuwe strip Swarte Comics. Deze rijkgevulde kleurenpagina’s benadrukken de oerkracht van Swartes talent. Het is een handleiding voor eigentijds leven, opgetekend in zijn beroemde klare lijn.

 

Aan de muur!
De kenmerkende stijl weet zich in volle glorie te handhaven op het opvallende formaat van de boekjes. Daarom doet u zichzelf eigenlijk tekort door ze als liefhebber simpelweg in de boekenkast te schuiven. Deze kunstwerkjes zijn om in te lijsten… Dus waarom zouden we dat niet letterlijk nemen? Een passepartout, lijst op maat, en voila: uw verrijkt de huiskamer of het kantoor met een krachtige, artistieke blikvanger! Swartes werk is niet bedoeld om eenzaam te koesteren. Het is bedoeld om met vele anderen van te genieten.

 

Joost Swarte zal op zaterdag 1 september om 15:00 uur optreden op Manuscripta. Eind oktober verschijnt Niet zo, maar zo! Lotsverbeteringen in 150 lessen.

 

 

Tekenaar: Joost Swarte
Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij
Twee boekjes / beide 10 ‘pagina’s / €14,90 / leporello

Bestellen

 

Bestel voor 18:00 uur en uw boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]