Veiling Stripmuseum Rotterdam

Veiling Stripmuseum Rotterdam

1515
DELEN

Vanwege het faillissement van stripmuseum Strips! uit Rotterdam organiseert BVA-Auctions.com online veilingen met een grote collectie stripboeken en museuminventaris. Meebieden op de kavels kan vanaf maandag 2 oktober 2017.

Het museum ‘Strips!’ werd vorige jaar september geopend. Er waren onder meer strips en tekeningen van bekende striptekenaars als Marten Toonder (Tom Poes), Hergé (Kuifje), Vandersteen (Suske en Wiske) en Walt Disney (Donald Duck) te zien. Op 28 juni jongstleden is Stichting Strips te Rotterdam door de Rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De grote collectie stripboeken en museuminventaris afkomstig uit het faillissement worden op BVA-Auctions.com online aangeboden.

Bezichtiging van de stripboeken en museuminventaris is mogelijk op zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 14:00 uur aan de Wijnhaven 32 in Rotterdam. Meebieden op de kavels kan vanaf maandag 2 oktober aanstaande. De eerste veiling uit de reeds veilingen sluit op zondag 8 oktober. Voor meer informatie, bezoek de website: https://www.bva-auctions.com/news/ind…