All-New X-Men 002

All-New X-Men 002

794
DELEN

Mutanten zijn het volgende stadium in de evolutie. Door hun genetische mutaties beschikken ze over krachten die jij en ik niet hebben. Daarom worden ze gehaat en gevreesd. De X-Men vechten voor een wereld waarin mensen en mutanten vreedzaam kunnen samenleven…

allnewxman02

We zijn aanbeland in album 002. Het is gigantisch uit de klauwen gelopen en Henry McCoy ziet zich genoodzaakt om de oorspronkelijke X-Men naar het heden te halen (naar hun toekomst) om ze met eigen ogen te laten zien wat Cyclops heeft aangericht.
Deze oudere Cyclops zit ondertussen niet stil en is bezig met het samenstellen van een nieuw team. Haast is geboden maar dat is bij Marvel nooit een probleem.

All-New-X-Men_2-Panel

Al snel staan de oudere en jonge versies oog in oog met elkaar, hetgeen heftige emoties en reacties oproept. Want waarom is aartsvijand Magneto de rechterhand van Cyclops?

Tijdreizen en generatieconflicten zijn altijd interessante ingrediënten. Blader het fotoalbum van je ouders maar eens door. Als er dan ook nog eens een serieus conflict uitgevochten moet worden is het nodige vermaak gegarandeerd. Lekkere comic!

 

Tekenaar: David Marquez
Scenario: Brian Michael Bendis
Vertaling: James Vandermeersch en Peter de Bruin
Uitgever: Standaard Uitgeverij
72 pagina’s / €6,99 / paperback

Bestellen
RECENSIEOVERZICHT
ARTWORK
SCENARIO
DELEN
Vorig artikelDe arabier van de toekomst 2
Volgend artikelDe Bibberende Bosch vanaf 10 februari in de boekhandel