Amoras zoekt met Lambik naar finale

Amoras zoekt met Lambik naar finale

566
DELEN

amoras 4 lambikZo zeg. Na twee keer lezen trekt het onbestemde gevoel iets weg. Het maakt plaats voor een waarderende glimlach. Ik weet het zeker: Marc Legendre woont zelf op Amoras en reist mee met Lambik, op zoek naar Suske en Wiske.

 

Lambik
De scenarist heeft een opmerkelijke transformatie waargenomen. Daar waar Lambik even geleden in deel 3 nog een vrij sullig karakter speelt, een puur cosmetische upgrade van zijn looks in de klassieke reeks, verandert hij nu snel in een potentieel hoofdpersoon. Met echte gevoelens en een hart van goud waar flink op getrapt wordt door deze en gene, ik wil niet teveel weggeven.

Amoras04_lambik-pagina

 

Cambré
Is dit vierde deel een brug naar de finale? Absoluut. Moet je hem daarom maar overslaan? Nee, uiteraard niet. De messen worden geslepen, de vizieren perfect afgesteld. En het belangrijkste misschien: deze spin off heeft zich nu al bewezen. Of je er nu van houdt of niet, iedereen heeft er een mening over, en er is een enthousiaste doelgroep. Willy Vandersteen’s naam staat nog wel boven de titel, maar stiekem vraagt men zich inmiddels af waarom. Ik zou er gewoon Charel Cambré van maken.*****

 

Tekenaar: Charel Cambré
Scenario: Marc Legendre
Uitgever: Standaard Uitgeverij
56 pagina’s / €6,99 / softcover

Bestellen

 

Bestel voor 23:00 uur en uw boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]