Marvel 004

Marvel 004

693
DELEN
Marvel

Standaard is serieus bezig met hun Marvel reeks. De vierde reeks ligt alweer in de boekhandel en ook de promotie wordt niet vergeten. Verras jezelf eens met een van de comics en maak elke maand kans op een enorm pakket van 32 (!) albums.

Zo vlak voor de lancering van de vijfde serie titels brengen we je de huidige reeks natuurlijk even onder de aandacht. Waar zijn we inmiddels beland? We nemen een paar uitgaven onder de loep.

Captain America zit al tien jaar vast in Dimensie Z, maar gaat tot het uiterste om aartsvijand Arnim Zola te verslaan. Hij slaag erin terug te keren naar de aarde, maar betaalt een hoge prijs. Niet alleen moet hij geliefden achterlaten. Ook valt het zwaar om zijn oude leven op te pakken. Een mooie parallel met veel oorlogsveteranen… de volgende dreiging dient zich echter alweer aan.

Marvel winactie
Enkele deelnemers aan de Marvel actie

Thor onderneemt een laatste wanhopige poging om Gorr en zijn godenbom te vernietigen. Kan hij met zijn hamer Mjolnir slagen, of sterven alle goden die ooit waren en nu zijn?

Ook de Guardians hebben het niet breed. Ze staan op het punt om koelbloedig afgemaakt te worden als Gamora toch terugkeert. Thanos verdwijnt maar er zijn vermoedens waar zijn schuilplaats zich bevindt: op de planeet Moort, de thuiswereld van de Broederschap der Badoon…

Het is soms wat verwarrend, al die namen en verhaallijnen. Daarom is het raadzaam om bij nummer 001 te beginnen. Wil je alles lezen? Doe mee met de winactie op Instagram. Check de hashtag #wedstrijdmarvelcomics en wie weet ben jij volgende maand de gelukkige :).

Uitgever: Standaard Uitgeverij
Marvel comics / €6,99 / paperback