Dansen op de vulkaan

Dansen op de vulkaan

613
DELEN

dansenopdevulkaan_coverGekmakende onzekerheid. Flo wordt gekweld door twijfel en Niet Weten. Zelfs zo erg, dat hij niet in staat is om te genieten van snoepreisjes naar de Eolische Eilanden en New York. Hij is al een tijd samen met zijn vriend Bas en steeds meer scheurtjes teisteren de relatie.

Gevoelig
En om het vuurtje nog iets verder op te stoken komt er een mysterieuze derde persoon in hun leven, waar ze beiden een oogje op krijgen. Dansen op de vulkaan is een semi-autobiografisch verhaal over de pijnlijke, maar herkenbare kanten van de liefde. We weten allemaal dat een lange relatie verschillende stadia kent. De een wat mooier dan de andere…

Floor de Goede is eerlijk, en dat snijdt in je ziel. Het wekt onbedoeld tegenstrijdige gevoelens op. Je wilt hoofdpersonage Flo soms troosten, soms een verschrikkelijke rotschop geven. Ik heb zelfs op zolder een oude rol behang opgezocht, om béide mannetjes erachter te plakken… volgens mij doe je het dan goed als kunstenaar.

dansenopdevulkaan_pagina
Top
Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke & Sukke, noemt Floor de Goede de beste striptekenaar van Nederland. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak en stijl. Maar hij heeft met dit boek zijn plek in de vaderlandse top absoluut bewezen. Het boek zelf is schitterend vormgegeven, complimenten aan Borinka, dat mag ook wel eens worden gezegd.

Als je niet bekend bent met het werk van Floor de Goede klik je nú door naar zijn site, doyouknowflo.nl. En daarna spring je op je fiets voor een ritje naar je boekhandel of stripzaak. Enjoy!
O ja, je kunt een exemplaar winnen bij uitgever Oog & Blik!

 

Tekenaar: Floor de Goede
Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij
256 pagina’s / €24,90 / paperback

Bestellen

 

Bestel voor 18:00 uur en uw boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]

DELEN
Vorig artikelCowboy Henk
Volgend artikelAutomotiv: kunst op wielen