Dirks Big Bunny Boek

Dirks Big Bunny Boek

548
DELEN

Dirks Bunnies zijn schattig, pluizig en verre van suïcidaal. Daar hebben ze ook geen reden toe, want in hun wereld valt genoeg te ontdekken. Of het nu een waslijn naar de maan, opgezette nachtmerries of extreme tupperware-parties zijn, de bunnies geven antwoord op allerlei prangende existentiële vragen. Deze 160-pagina’s dikke bundel is daar een compilatie van.

Laat je verrassen door de krankzinnige konijnen. Elke pagina een grappige, bizarre of dubieuze prent. Laat je niet foppen door hun lieflijke uiterlijk en eenvoudige lijnen… Schijn bedriegt.

Dirk Verschure
Dirk Verschure woont in Berlijn en is animator van beroep. Maar sinds hij op 23 maart 2011 zijn eerste cartoon tekende kan hij er niet meer mee stoppen. Op zijn blog en Facebook plaatst hij dagelijks een verse, heerlijke cartoon.

En nu komt jouw buitenkans: zaterdag 30 juni is het weer Superherosaturday! En dat betekent dat er boeken worden weggegeven. We mogen er van Silvester Strips twee verloten onder onze volgers op Facebook en Twitter. Dus grijp die kans en win dit hilarische album!

 

 

Auteur: Dirk Verschure
Uitgever: Silvester Strips
160 pagina’s / €14,95

Bestellen

Bestel voor 18:00 uur en het boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]