Heerlijk: Simon’s Cat!

Heerlijk: Simon’s Cat!

465
DELEN

150 miljoen fans op Youtube. Legendarisch onder de liefhebbers van de betere humor. En nu al toe aan zijn derde album: Simon’s Cat!

Hij begon zijn loopbaan als animatiefilm en werd opgepikt door de BBC. Daarna volgden er stripboeken stampvol hilarische avonturen van de eigenwijze, altijd hongerige kat. De verhalen zijn wisselend van lengte. Soms een enkel plaatje. Dan weer meerdere pagina’s. Maar altijd van het niveau ‘niet te onderdrukken grinnik’. Ik heb nu de neiging om er een smiley bij te plaatsen omdat je constant met een geamuseerde glimlach op je gezicht de pagina’s omslaat. Steeds benieuwd naar de volgende capriolen van Simon Tofields kat.
 

 

In dit derde boek, Kattenchaos, krijgt het chaotische huishouden uitbreiding in de vorm van een kitten. Kenners weten wat een potentieel aan grappen dit gegeven al oplevert… en worden niet teleurgesteld. Verre van dat! Tofield die, als we dan toch maar een vergelijking met Garfield gaan maken, de rol van John met verve vervult, wordt dagelijks geinspireerd door zijn vier katten. Het eindresultaat is een lekker dik stripboek om verslonden te worden op het toilet, tijdens het koken of op een feestje van hand tot hand te laten gaan. Een fantastisch cadeau voor elke kattenliefhebber. Een heerlijk, humoristisch pareltje op je boekenplank.
 

 
Auteur: Simon Tofield

Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij

256 pagina’s / €12,90

 

Simon’s Cat morgen al in huis? Bestel hem hier en hij wordt gratis thuisbezorgd én ingepakt!

DELEN
Vorig artikelGaza 1956
Volgend artikelDe Lens van Spinoza