Beste vaderdagcadeau is van papa Guy Delisle

Beste vaderdagcadeau is van papa Guy Delisle

504
DELEN

gidsvoorslechtevaders-coverWat kun je nou beter aan je vader geven dan een goed gevoel? Vergeet de luchtjes, sokken, scheermesjes en sigaren. Streel zijn ego met de kersverse Gids voor ‘slechte’ vaders!

Guy Delisle kennen we natuurlijk allemaal van zijn ijzersterke reisverslagen. Bommetje vol met exotische bijzonderheden en heerlijke humor. In dit boek geeft hij echter een kijkje achter de schermen van zijn eigen gezin. We kijken mee over zijn schouder en zien hoe hij geweldig kan miskleunen. Om vervolgens de situatie op creatieve wijze op te lossen.

Tandenfee
Zo belooft hij zijn dochtertje dat de tandenfee haar tandje komt halen voor een euro. Maar dan moet je dat niet vergeten natuurlijk. Delisle houdt wel van een grapje hier en daar. Stunts met de kettingzaag, gruwelijke verhalen voor het slapengaan en een discussie met je zoontje voeren over het bestaan van de paashaas of de 8 euromunt. Het boek is een afwisseling van gags en korte verhaaltjes en staat garant voor een constante glimlach van oor tot oor. Ook bij niet-vaders 😉 Wat wil een man nog meer? ****

Tekenaar: Guy Delisle
Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij
192 pagina’s / €14,90 / softcover

Bestellen

 

Bestel voor 18:00 uur en uw boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]