Iedereen op Claudia

Iedereen op Claudia

1583
DELEN

Iedereen op Claudia gaat over het mooiste meisje van de klas. Sexy, slim, lief, grappig én onbereikbaar.

Vanaf het eerste moment dat hij haar ziet, is de hoofdpersoon van Iedereen op Claudia stapelverliefd op haar. Ze kruipt onder zijn huid, nestelt zich in zijn ogen, zijn oren, zijn brein, zijn hart, zijn onderbuik. Maar hoewel hun liefde voorbestemd lijkt, komen ze telkens nét niet bij elkaar. Steeds kruisen hun wegen elkaar. En met elke ontmoeting neemt zijn liefde voor haar extremere vormen aan.

Na het matige Fucking Hell was ik in eerste instantie aangenaam verrast door Claudia. Een woordeloos liefdesdrama, met veel emotie verpakt in een schijnbaar eenvoudige tekenstijl. Maar toch ontspoort het. Hoewel ik enkel lof lees in recensies, ben ik persoonlijk niet kapot van een bizarre fantasie waarin een vrouw (Claudia) letterlijk kapot verkracht wordt door een stel infantiele, platte karakters.

Peeters zal horen bij de groep die vooral tekenaar is geworden om de hele dag blote tieten te kunnen tekenen, en dat moet hij natuurlijk lekker zelf weten. Bovendien, Iedereen op Claudia is prachtig verpakt, maar mensen met een beetje smaak laten deze titel links liggen.

Sam Peeters
Uitgever: Scratch Books
208 pagina’s / €34,95 / hardcover

 

RECENSIEOVERZICHT
ARTWORK
8
SCENARIO
5
DELEN
Vorig artikelGoblins 1: dom en vervelend
Volgend artikelSuske en Wiske nieuwe stijl