Marvel 007

Marvel 007

981
DELEN
superior spiderman

Het stripjaar 2017 wordt afgetrapt door Marvel. Buiten is het koud. Er ligt zowaar een wit laagje sneeuw op straat en de keien zijn spekglad. Toch is een ritje naar de boekhandel de moeite waard: editie nr 7 van de verschillende reeksen ligt namelijk op je te wachten.

Otto Octavianus, alias The Superior Spider-Man, legde Shadowland in de as. Maar er dient zich al een nieuwe dreiging aan: The Green Goblin. Ondertussen vertoont het ruimte-tijd continuum steeds meer scheuren en worden er boze blikken gericht op de Avengers.

De Uncanny Avengers maken zich echter druk om heel andere dingen in hun eigen universum. In een wanhopige poging om de aarde te redden, roepen Havok en Wasp de hulp in van Kang en de gevaarlijkste superwezens uit divrese tijdvakken. Nog voor ze hun plan kunnen uitvoeren worden ze tegengehouden door Magneto en de X-Council. Wie wint deze confrontatie?

Bij de mutanten zijn de X-Men verdeeld. Versies uit het verleden, heden en de toekomst komen letterlijk bij elkaar over de vloer. Hier moet een eind aan komen vinden sommigen, want het kan de tijdlijn negatief beïnvloeden. Het wordt nog ingewikkelder wanneer Magik enkele oorspronkelijke X-Men meeneemt naar de zogenaamde duistere toekomst.

Tot slot is daar Iron Man. Tony brengt Pepper op de hoogte van zijn grote geheim. Een radicale journaliste woont de voorstelling van de stad van de toekomst bij. En de Mandarin-ringen zoeken een nieuwe host…

Voldoende actie voor een paar avondjes op je warme bank. Verwarming graadje plussen en gordijnen dicht: alleen nog even kiezen welke reeks je het eerste checkt.

Uitgever: Standaard Uitgeverij
72 pagina’s / €6.99 / paperback