Niks mis met Heinz

Niks mis met Heinz

615
DELEN

Er is niks mis met gewone alledaagse zaken als voetbal, klussen of koken. Behalve als Heinz zich ermee bezig gaat houden. Dan loopt het meestal snel uit de hand en ligt totale chaos op de loer.

 

Voetbal
Vlak voor de start van Euro 2012 brengt uitgeverij Oog & Blik een serie heerlijke boekjes uit. Het zijn heruitgaven van Heinz die nu per thema gebundeld zijn. Ruim honderd pagina’s per deel ontmoeten we illustere personages als Augustus de Inboorling en de politiek incorrecte Kees de Kankeraar. Op het eiland Janjapië gaat de Jan en Jaan Janjapiëcompetitie van start als opwarmertje voor het echte werk.

Koken
Voetballen kan natuurlijk niet op een lege maag. Culinaire hoogstandjes als geroosterde muis, paashaas of kip. Bonzobrokken, rotte vis, beschimmelde truffels, zeepbonbons, karnemelksepap, smotse, bloedbeuling… enfin, u snapt het. De humeurige kater draait er zijn poot niet voor om.

 

Klussen
En ook aan de voetbalhaters wordt gedacht. Een alternatieve en bijzonder nuttige tijdbesteding is het klussen aan je huis. Zo gaat onze held behangen bij Dolly, ontwerpt een fruitrek met uittrekbare lattenroosters, schenkt de wereld een zijdelings geschroefde koekjesstandaard en een semi-automatische ortopetograaf. De draagbare uitlaatgasmachine verdient uiteraard onze speciale aandacht.
In Niets mis met Klussen schitteren grote namen als Jodocus de schildpad, Aap en Frits.

 

De drie albums zijn heerlijke cadeau’s deze sportzomer. Voor de jarige, of lekker voor jezelf. Om uitermate geschikt de tijd te overbruggen tussen de wedstrijden. Of om toiletbezoek tijdens de rust ernstig te veraangenamen.

 

Auteurs: Eddie de Jong en René Windig
Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij

Heinz, niks mis met voetbal / 104 pagina’s / €7,50 / Bestellen
Heinz, niks mis met koken / 104 pagina’s / €8,95 / Bestellen
Heinz, niks mis met klussen / 104 pagina’s / 8,95 / Bestellen
Alle albums worden uiteraard GRATIS thuisbezorgd!