Outcast 1 + 2

Outcast 1 + 2

1177
DELEN

The Walking Dead was een ongekend succes. Zowel de comics als de serie waren een kaskraker. De serie sleept zich nu een beetje voort – en we zijn ook wel eens toe aan wat anders natuurlijk. Bedenker Robert Kirkman maakte daarom Outcast. Silvester geeft ze uit, Fox heeft de rechten voor de serie.

outcast 03Kyle Barnes wordt al zijn hele leven achtervolgd door demonen. Hij wil nu wel eens antwoorden.Waarom was hij vroeger bezeten? Tijdens zijn speurtocht ontdekt hij echter dingen die een einde kunnen maken aan het leven op aarde.

Samen met pastor Anderson gaat hij de strijd aan met de duivelse vijand. Een gevaarlijke onderneming – even een kruis omhooghouden of met wijwater sprenkelen heeft geen effect. En wie is de mysterieuze Sidney?

outcast 04Ik had mijn bedenkingen toen ik het album binnenkreeg, maar die bleken totaal onnodig. De eerste twee albums (Omgeven door duisternis en Verlicht de weg) heb ik in een ruk uitgelezen. En dat terwijl er nog helemaal niet zo veel gebeurt.

Een ijzersterk script van Kirkman plus het contourloze artwork van Paul Azaceta zijn gewoon een heerlijke combinatie. Ik kan niet wachten op het vervolg.

 

Scenario: Robert Kirkman
Artwork: Paul Azaceta
Uitgever: Silvester Strips
88 pagina’s / €9,95 (01) en €8,95 (02 / paperback

RECENSIEOVERZICHT
SCENARIO
ARTWORK
DELEN
Vorig artikelJeroen Bosch 500
Volgend artikelCannes beloont Dudok de Wit