Peanuts compleet – meesterlijke serie!

Peanuts compleet – meesterlijke serie!

686
DELEN

Uitgever Silvester Strips verrast met steeds betere titels. En met lef. Want het Snoopy-project getuigt van een flinke portie daadkracht. De legendarische serie is opnieuw geletterd en vertaald naar het Nederlands. De hoogtepunten van vijftig jaargangen worden in tien delen uitgegeven, steeds gebundeld per twee jaar.

Een unieke kans. Zelfs voor de fanatiekste Snoopy liefhebber, om een hele boekenplank te versieren met historische kwaliteit… De meeste stroken zijn namelijk na de eerste publicatie nooit meer in druk verschenen! Er zijn nu drie delen uitgegeven. We zetten ze op een rij. De kenmerkende minimalistische stijl, de overbekende karakters. Schitterend om de ontwikkeling jaar na jaar te zien voltrekken.
 
 
cover-Snoopy-Peanuts-compleet-01Deel 1: 1950 – 1952
We maken kennis met de wereld van de jonge Charlie Brown en zijn slimme hond Snoopy, wonend in een typische Amerikaanse buitenwijk. De hoofdfiguren hebben nog niet allemaal hun kenmerkende uiterlijke trekken en herkenbare karakters, maar door de meesterlijke wijze waarop bedenker en tekenaar Charles M. Schulz de karakters neerzet, met hun visie op het alledaagse leven, sluit je al snel Snoopy & Peanuts in het hart.
Deel 1: 1950 – 1952
 
 
cover-Snoopy-Peanuts-compleet-02Deel 2: 1953 – 1954
De personages zijn nog volop in ontwikkeling. Snoopy is nog een braaf hondje maar begint reeds licht excentrieke trekjes te vertonen. Lucy is al een behoorlijke bitch die de anderen het leven behoorlijk zuur maakt. De filosoof in Linus ontwaakt… Het voorwoord is geschreven door de legendarische Amerikaanse nieuwslezer Walter Cronkite.

Deel 2: 1953 – 1954
 
 
cover-Peanuts-compleet-03Deel 3: 1955 – 1956
Het derde deel bevat klassieke elementen. De eerste woorden van Linus, Charlie Browns eerste honkbalvernedering en de hilarische imitaties door held-in-wording Snoopy. Daarnaast komt Smeerkees (Pig-Pen) tot bloei. Ook in dit boek is van een saai overzicht geen sprake. De ogenschijnlijk simpele stijl pakt je met tijdloze humor. Matt Groening schreef de inleidende woorden.

Deel 3: 1955 – 1956

 

 

Let op: vind dit leuk en win!
We hebben een spectaculaire verrassing! Striptip en Silvester geven twee exemplaren van het vuistdikke derde deel weg! Wat moet je doen? Like ons op Facebook (Striptip! & Silvester), deel deze recensie, en wie weet ben jij eind februari de gelukkige!

Tekenaar: Charles M. Schulz
Uitgever: Silvester Strips
Ieder deel: 320 pagina’s / €29,95  / hardcover

 

Bestel voor 18:00 uur en uw boek wordt de volgende werkdag GRATIS thuisbezorgd!

[hr color=”white” width=”100″ border_width=”1″ ]