RIP Rik: Ringers keihard terug!

RIP Rik: Ringers keihard terug!

1388
DELEN

Het is nog maar drie dagen 2010, als tekenaar Tibet zijn potlood definitief neerlegt om rustig zijn laatste adem uit te blazen. Verdrietige fans hebben maar een vraag: hoe verder met Rik Ringers? Na jaren wikken en wegen hakt Lombard de knoop door: It Giet Oan!

Bam! En niet met behulp van zomaar wat artiesten uit de tekenstal van Le Lombard. De grote Zidrou werd ontboden en gevraagd om de handdoek op te pakken die al vijf jaar als een prop in de hoek lag. Met een gegarandeerd ijzersterk scenario als resultaat. Simon van Liemt (ondanks zijn achternaam een geboren Fransman), ging de uitdaging aan om Rik Ringers vorm te geven op de klassieke manier.

RIP RIK pagina
Kameleon
In dit eerste album uit de nieuwe reeks komen we een oude bekende tegen: de Kameleon. Tot alles bereid, gedreven door een intense haat, wordt hij een perfecte dubbelganger van Ringers en ontvouwt hij een sluw plan om alles wat onze held heeft opgebouwd, systematisch en volledig te vernietigen. Zidrou kiest voor een harde lijn en verschillende gebeurtenissen zullen vooral de hardcore Ringers fans verrassen. Hij durft een frisse wind door de vertrouwde omgeving te laten waaien. En zo krijgt de serie als vanzelf bestaansrecht… lezen dus. Want is het echt R.I.P. Rick!?

 

Tekenaar: Simon van Liemt
Scenario: Zidrou
Uitgever: Le Lombard
48 pagina’s / €7,50 / softcover
ISBN: 9789055818907