S1ngle fantasy 14

S1ngle fantasy 14

677
DELEN

S1ngle is een strip van Hanco Kolk en Peter de Wit (Sigmund) over drie vrijgezelle vriendinnen die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vaste partner hebben. Ze klampen zich daarom snel vast aan wat zij in hun lijfbladen Viva, Marie-Claire en Elegance lezen.

In dit veertiende (verzamel) album alweer pronkt Nienke met haar vaste verkering. En dus is Fatima ook vastbesloten een jongen aan de haak te slaan. Ze verzeilt in een nagespeelde middeleeuwse veldslag en wordt zowaar gered door een heldhaftige edelman. Kunnen sprookjes dan toch werkelijkheid worden?

Heerlijk
Als man zijnde gaf ik pas laat toe aan S1ngle. Volkomen onterecht natuurlijk, want de belevenissen van de vriendinnen zijn ronduit hilarisch en niet puur voor vrouwen… Juist niet. De denkwijze van ‘de vrouw’ als ik zo generaliserend mag zijn, wordt voortdurend op de hak genomen op een fijnzinnig humoristische manier. Dat de twee toptekenaars beiden man zijn is natuurlijk een interessant uitgangspunt. Een heerlijk toegankelijk album.

Tekenaars: Hanco Kolk en Peter de Wit
Uitgever: Uitgeverij De Harmonie
88 pagina’s / €14,90 / softcover

Bestellen