Scenes uit een aanstaand huwelijk

Scenes uit een aanstaand huwelijk

618
DELEN

Iedereen die zelf getrouwd is, of vrienden heeft die in het huwelijksbootje stapten, is bekend met De Voorbereiding. Tijdens het uitvoeren van dit ritueel ondergaan zelfs de meest nuchtere mensen een metamorfose. Ze ontpoppen zich als afschuwelijke control freaks. Opeens moet en kan alles. Mits het perfect wordt uitgevoerd natuurlijk.

 

In Scenes uit een aanstaand huwelijk tekent Adrian Tomine zijn eigen ervaringen op. Hij maakte het boekje als cadeau voor zijn eigen gasten om ze te vermaken met hilarische en bespottelijke situaties die de tortelduifjes overkwamen in de naïeve zoektocht naar de mooiste dag van hun leven. Er moesten keuzes gemaakt worden tussen dj’s, het diner, trouwboeketten en natuurlijk het meest afgrijselijke van alles: de gastenlijst. Want goed doe je het natuurlijk nooit.

 

Scenes uit een aanstaand huwelijk is een grappig, fijn cadeau voor vrienden met trouwplannen. Al die kleine momentjes, die soms grote hobbels lijken te zijn, worden snel en fris neergezet. Een glimlach is gegarandeerd. Ideale en broodnodige ontspanning tussen al die huwelijksstress.

 

Auteur: Adrian Tomine

Uitgever: Oog & Blik | De Bezige Bij

56 pagina’s / €9,90 

 

Scenes uit een aanstaand huwelijk morgen al in huis? Bestel hem hier en hij wordt GRATIS thuisbezorgd!