Suske en Wiske vakantieboek 2016

Suske en Wiske vakantieboek 2016

1032
DELEN

Bericht aan ouders. Het is eind mei. Wat zeg ik: vrijwel juni. En dat betekent maar een ding. Om u heen vertrekken de eerste collega’s al voor een vroege zomervakantie. Voorzichtig begin je zelf ook aan de Grote Reis te denken. Want een goede voorbereiding…

…is inderdaad nog steeds het halve werk. Hoe houd ik die achterbank in bedwang? Wat als een maaltijd stilzitten aan tafel al de dagelijkse uitdaging is?

87202-suske-en-wiske-vakantieboek-2016-vakantieboek-2016Wel, daarom dames en heren ouders, zijn daar Suske en Wiske. Het Vakantieboek 2016 ligt in de boekhandels en webshops. Voor wie onbekend is met het (bewezen) concept: 4 complete albums, afgewisseld met creatieve spelletjes (vergeet de potloden niet!) in 1 boek, voor de bijzonder kindvriendelijke prijs van nog geen tientje bovendien.

Als u uw albums graag intact houdt raad ik aan om twee exemplaren aan te schaffen. Dit soort boeken verandert namelijk in de complete vakantie herinnering. Gemiddeld twee dagreizen in een overvolle auto, slingerend op campingtafels en voorzien van papa’s chipsvingers als hij ‘s avonds geen zin heeft om alweer met die zelfbenoemde barbecue koning te pilsen. Verplichte kost, neem dat nou van me aan 🙂 .

 

Albums: De Witte Uil, De Toornige Tjiftjaf, De Vlijtige Vlinder en De Kwakende Queen
Uitgever: Standaard Uitgeverij
240 pagina’s / €9,99 / paperpack

 

RECENSIEOVERZICHT
ARTWORK
SCENARIO
DELEN
Vorig artikelThe King and Me: Jack Kirby op het toneel
Volgend artikelSuperdonald: dreiging uit de ruimte