Suske en Wiske: Sooi en Sientje

Suske en Wiske: Sooi en Sientje

1106
DELEN

Er duiken twee nieuwe kinderen op in de wijk van Suske en Wiske: Sooi en Sientje. Het lijkt erop alsof ze er twee leuke vriendjes bij hebben, maar al gauw zijn de nieuwelingen niet meer weg te slaan bij onze helden… Samen met hun pleegvader vormen ze zelf een avontuurlijk gezin, en eisen ze langzamerhand alle aandacht op.

 

Suske en Wiske worden gedwongen een bijrol te spelen in hun eigen avonturen. Waar komen die vreemde eenden eigenlijk vandaan? Met hulp van een mysterieuze dame achterhalen ze de waarheid. Eentje die je helaas ruim van tevoren aan voelt komen. Het is niet de eerste keer dat er in de serie gekoketteerd wordt met hun schepper. Daar moet je van houden. Ik doe dat niet.

sooisientjestrook

Eigen universum
Een albumreeks vormt een eigen wereld, een apart universum. Zeker geldt dit voor Suske en Wiske, zodat je accepteert wat vaak onmogelijk is. De afgelopen albums waren juist zo veelbelovend. Misschien dat dit daarom een teleurstelling is, ondanks het uitstekende tekenwerk van Luc Morjaeau. Er wordt van alles bijeen geraapt om het verhaal enigszins bestaansrecht te geven. We zetten ons geld op nummer 332, Peter.

 

Tekenaar: Luc Morjaeu
Scenario: Peter van Gucht

Uitgever: Standaard Uitgeverij
48 pagina’s / €5,99 / softcover

Bestellen

 
Bestel voor 23:00 uur en dit album wordt de volgende werkdag thuisbezorgd!