Wil jij de Noah graphic novel winnen?

Wil jij de Noah graphic novel winnen?

712
DELEN

noah-br-coverDe bluray en dvd van ‘Noah’ zijn gelanceerd. Ze vertellen het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede: Noach (Russell Crowe).

Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op aarde te redden. Terwijl er in de wijde omtrek geen water is te bekennen moet hij een enorm schip gaan bouwen…

 

 

Graphic novel
Regisseur Darren Aranofsky schreef zelf het script, dat werd uitgewerkt in een graphic novel. We schreven er hier al eerder over. Nu zijn de verschillende delen samengevoegd in een prachtige hardcover, waarvan wij er twee mogen weggeven!

 

Noah-Hardcover

Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op Facebook. RT’s en delen brengt jouw naam natuurlijk extra onder onze aandacht. Volgende week zaterdag maken we de winnaars bekend.

 

Noah
Met onder andere Russel Crowe, Jennifer Connely, Anthony Hopkins en Emma Watson
Bluray €21,99 / dvd €17,99