Wil jij gratis naar The Red Turtle?

Wil jij gratis naar The Red Turtle?

1486
DELEN
the red turtle

Vanaf 7 juli is de langverwachte animatiefilm The Red Turtle van Michael Dudok de Wit te zien in Nederland. Het is zijn eerste lange animatiefilm… die jij misschien gratis kunt gaan zien!

Het is bovendien de eerste film die de legendarische Japanse Studio Ghibli produceert van een regisseur die niet tot hun eigen stal behoort. De productie van The Red Turtle nam 2,5 jaar in beslag, en werd in goede banen geleid door Oscargenomineerde, Ghibli-icoon Isao Takahata (The Grave of the Fireflies, The Tale of the Princess Kaguya).

In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Vrijkaartjes winnen?
In samenwerking met Lumière mogen we twee keer twee vrijkaartjes weggeven. Dat kan op de volgende manier: maak een selfie met je huisdier en plak die op onze facebookpagina. Als je er dan toch bent, like de pagina van Striptip dan ook ff. We hebben sterk de voorkeur voor schildpadden (je vewacht het niet) maar niet iedereen heeft ruimte voor een zwembad in zijn huis. Leen daarom gerust de kat van de buren.

Deze maand kiezen wij twee mazzelaars die twee kaarten winnen. Duidelijk? Mooi!

Check Striptip! op Facebook