Home Nieuws De StripPuzzles van Personalia

De StripPuzzles van Personalia

De Kerstvakantie is aangebroken. Uiteraard dooit het flink, en worden we regelmatig getrakteerd op een flinke regenbui. Hoe kom je dan de tijd door? Nou, met één van de StripPuzzles van Personalia! We lieten ze testen door twee fanatieke puzzelaars. Wat is hun conclusie?

Door Jeroen van Esch

De uitgever was zo vriendelijk om twee exemplaren op te sturen. Bommeltekenaar Tim Artz maakte speciaal voor de tweetalige uitgave (Gronings/Nederlands) van het klassieke Bommelverhaal De Bovenbazen een cover. Peter de Smet, bekend van zijn hilarische strip De Generaal, maakte naast strips ook diverse illustraties, waaronder de plaat De belegering uit de jaren 1980. In dezelfde Generaal-stijl en met buitengewoon veel humor is het maken van deze 1000-stukjes-puzzel extra lang genieten, en vooral veel lachen!

De Belegering
Jolanda test De Belegering. ‘De kwaliteit van de puzzel is goed, duidelijke tekening en goede sterke puzzelstukjes.
Hij is best moeilijk. Vraagt geduld en uithoudingsvermogen. Veel kleuren, maar ook veel geel.
Het duurde bij mij ongeveer 8 uur. De tekening is best aardig, maar stimuleert mij niet om naar te blijven kijken en steeds nieuwe dingen te zien. Al met al geef ik het voor de kwaliteit een 8. Mijn man vindt de tekening erg grappig, misschien een verschil in smaak haha’.

Bommel
Thea
ging de Bommel leggen. Een kleurrijk geheel met juist veel donkere tinten. ‘Op het eerste gezicht vond ik ‘m wat somber uitzien, maar uiteindelijk heb ik hem met veel plezier gemaakt. De kleuren waren prima te onderscheiden. De kwaliteit is degelijk en het past goed, legt goed! Qua cijfer geef ik ‘m een dikke 8’.

StripPuzzle De Belegering
1000 stukjes / €19,95

StripPuzzle Bommel
1000 stukjes / €19,95

 

 

RECENSIES OVERZICHT
Kwaliteit
Vorig artikelDe Strip Speeddates van december
Volgend artikelDe Strip Speeddates van december – deel 2!
de-strippuzzles-van-personaliaDe Kerstvakantie is aangebroken. Uiteraard dooit het flink, en worden we regelmatig getrakteerd op een flinke regenbui. Hoe kom je dan de tijd door? Nou, met een van de StripPuzzles van Personalia! We lieten ze testen door twee fanatieke puzzelaars. Wat is hun conclusie?