Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy Verklaring

 

Striptip! is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in deze Privacy Verklaring.

 

  1. Contactgegevens

Striptip! De Nieuwe Haven 23

7772 BC Hardenberg

E-mail: info@striptip.nl

Internet: striptip.nl

 

  1. Persoonsgegevens die wij verwerken

Striptip! verwerkt enkel persoonsgegevens in het geval van een winactie, waarin prijzen verstuurd worden naar een huisadres. IP-adressen worden geanonimiseerd.

Verder ontvangen we uw mailadres als er via het contactformulier een bericht wordt verstuurd.

 

  1. Affiliate programma bol.com

Vanuit bol.com hebben we de volgende informatie: ‘In het kader van het bol.com Partnerprogramma worden er door bol.com gegevens verwerkt die onder de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en ook onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming aan te merken zijn als persoonsgegevens, zoals zoek- surf, en koopgedrag en IP-adressen. Wij halen deze gegevens (deels) op van de website van onze Partners om vast te kunnen stellen of de bijdrage van de Partner heeft geleid tot een aankoop, en de Partner recht heeft op een vergoeding. Bol.com is de verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de wetgeving. Omdat bol.com deze gegevens zelfstandig verzamelt en verwerkt, en onze Partners alleen op geaggregeerd niveau toegang tot deze gegevens ontvangen, bestaat er tussen bol.com en de Partner geen verwerkersrelatie in de zin van de wet. Het is dan ook niet nodig om voor het Partnerprogramma een verwerkersovereenkomst te sluiten.’

 

  1. Doel en grondslag verwerking persoonsgegevens

Striptip! verwerkt enkel persoonsgegevens in het geval van een winactie, waarin prijzen verstuurd worden naar een huisadres. IP-adressen worden geanonimiseerd.

 

  1. Profilering en geautomatiseerde besluitvorming

Striptip! werkt op geen enkele wijze met profilering of geautomatiseerde besluitvorming: besluiten die worden genomen door computersystemen op basis van persoonsgegevens, zonder menselijke tussenkomst.

 

  1. Bewaartermijn persoonsgegevens

Striptip! bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld: het succesvol afronden van uw vraag of het versturen van een prijs.

 

  1. Cookies

Striptip! gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Hiervoor hebben wij een gebruikersovereenkomst afgesloten met Google. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.