Home Recensies Killer jaagt op een killerbacterie

Killer jaagt op een killerbacterie

killerbacterie

In De Killerbacterie koopt tante Sidonia met het geld van een winnend lot een caravan en brengt samen met onze vrienden de zomer door op een camping. Daar blijkt niet alles in de haak te zijn. En ze komen een paar oude bekenden tegen die de rust behoorlijk verstoren.

Door Jeroen van Esch

Ik ga, gewoon omdat het kan, even lekker spoileren over de karakters. Zoals de kop al suggereert is de hoofdrol weggelegd voor een fijne gemenerik. En wie kan dat anders zijn dan de enige echte Krimson. Een prachtige figuur – je ziet dat Legendre en Cambré er lol in hebben om hem vorm te geven.

Goede karakters
Maar de echte uitsmijter is de Ku Klux Klan met zijn houten zwaard. VAN ZWOLLEM IS TERUG! Knettergek, maar wel op de goede manier. Oprecht grappig – onbewust scan ik snel nieuwe pagina’s of hij weer voorbij komt. Goeie zet van de stripmakers om hem op te voeren. Prima album!

Marc Legendre & Charel Cambré
Standaard Uitgeverij
48 pagina’s / €7,99 / softcover

[bol_product_links block_id=”bol_5de8112baa2e7_selected-products” products=”9200000107493423″ name=”killerbacterie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

RECENSIES OVERZICHT
ARTWORK
SCENARIO
Vorig artikelHet dagboek van Cerise 2: het boek van Hector
Volgend artikelSuske en Wiske – De nacht van de Narwal
killer-jaagt-op-een-killerbacterieIn De Killerbacterie koopt tante Sidonia met het geld van een winnend lot een caravan en brengt samen met onze vrienden de zomer door op een camping. Daar blijkt niet alles zuiver in de haak te zijn. En ze komen een paar oude bekenden tegen die de rust behoorlijk verstoren.