Home Nieuws Trigië Integraal 6

Trigië Integraal 6

trigie-integraal-06

De zesde Integrale over het befaamde Trigië bevat, naast een uitgebreid dossier, acht klassieke verhalen. De gestolen formule, De vloek van de mummie, De voorspelling van Narri, De microscopische wereld, Het geheim van de Abandonburcht, De planeet der ballingen, Het complot en Het mysterie van de Tarron-maan.

Door Jeroen van Esch

Daarnaast is er een bijzonder interessant geïllustreerd lexicon van de diersoorten van Elekton. Alle pagina’s in deze bundeling werden gereproduceerd vanaf de originele pagina’s, drukfilms en publicaties uit de jaren 60-70.

Wezens
In het zesde deel van de complete heruitgave van De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen Keizer Trigo en zijn familie te maken met een moordende mummie, een schurk met bovennatuurlijke gaven, een toekomstvoorspellende mangoorhoeder, monsters uit een microscopische wereld, een burcht vol geheimen, een machine voor ingenieuze look-a-likes, een planeet vol gevangenen, een terroristische aanslag en een aanval van een buitenaardse verstekeling.

Don Lawrence
Vaak genoeg hadden we het al over het formidabele schilderwerk van Don Lawrence. Het is ook nu weer 192 pagina’s een kwestie van laven aan zijn pagina’s. Niet dat we verzamelaars van de integrales hoeven over te halen: zij kennen de kwaliteit van deze heruitgaves inmiddels en dan is het een vanzelfsprekendheid om dit album aan te schaffen. Maar ook voor de lezers van nu blijven deze, met liefde gemaakte hardcovers iconen, een lust voor het oog.

Luxe
Let op: er is ook een luxe editie beschikbaar. Deze verschijnt in een gelimiteerde oplage van 200 exemplaren. Gebonden in rood linnen met een zilveren opdruk plus stofomslag. Elk exemplaar bevat een genummerde en door Romano Molenaar gesigneerde prent.

Trigië Integraal 6 (reguliere versie)
Tekeningen: Don Lawrence
Tekst: Michael Butterworth
192 pagina’s / €34,95 / hardcover

Trigië Integraal 6 (Luxe versie)
Tekeningen: Don Lawrence
Tekst: Michael Butterworth
192 pagina’s / €89,95 / hardcover

Haal dit boek bij je favoriete winkel, of bestel direct online: