Home Nieuws Alexander de Grote strijdt tegen corona

Alexander de Grote strijdt tegen corona

Die verrekte laatste, zware loodjes… ergens begint het coronagemieter zo te voelen. Om nog even vol te houden krijgen we hulp uit de stripwereld! Tekenaar Bart Proost (Lommel) & scenarist Bart Cassauwers (Antwerpen) hebben een online solidariteitsactie gelanceerd in samenwerking met uitgeverij Strips2Go uit Kampen, in de vorm van een gratis album van Alexander de Grote.

Door Jeroen van Esch

De auteurs stellen online een gratis verzamelboek van hun stripreeks ‘Alexander De Grote’ ter beschikking: een digitaal compilatiealbum bomvol cartoons, weetjes, leuke extra’s maar vooral veel strips en gags (inclusief gloednieuw materiaal!).
 Beide Barten hopen hiermee te kunnen zorgen voor een heel klein beetje verstrooiing en ontspanning in deze vreemde tijden.

Alexander de Grote‘We hebben een heftig jaar achter de rug. Er is licht aan het einde van de tunnel. Maar we zijn er nog niet. Nog even doorbijten.

Maar een klein uurtje gratis ontspanning kunnen we de mensen al wel aanbieden. Een leuke historische familiestrip voor alle leeftijden.
Om de avondklok eventjes te vergeten. Om een keertje te lachen. Om even aan de coronamoeheid te ontsnappen.

We hopen dat menig gezin ervan kan genieten. We geven het met veel plezier.’

Downloaden maar
Scan de QR-code op de poster of klik op deze link: download Alexander de Grote. Veel plezier met het gratis verzamelalbum, te lezen op computer, tablet, smartphone of e-reader.