Home Nieuws Cartoonfestival Knokke-Heist

Cartoonfestival Knokke-Heist

Het 58ste Cartoonfestival is er dit jaar één om duimen en vingers bij af te likken. In de gastronomische gemeente bij uitstek neemt de gratis thematentoonstelling NJAM NJAM je van 29 juni tot en met 1 september 2019 mee op culinaire cartoontrip. 22 Belgische topcartoonisten gingen met het thema aan de slag en vereeuwigden hun creatieve kronkels in hilarische cartoons.

In het cartoonpaviljoen aan het Heldenplein in Heist kunnen kinderen hun hartje ophalen in de prachtig ingeklede themaruimtes. Met een speciaal doeboekje, verzamelkaartjes, prijzenrad, photobooth en dagelijkse workshops is het Cartoonfestival meer dan ooit hét familievriendelijk belevingsevenement aan de Belgische kust.

[add_single_eventon show_excerpt=”no” id=”8364″ ]


Cartoons 2019

Tegelijk met het festival is ook een alleraardigst boek uitgebracht: Cartoons 2019. Hierin staan vanzelfsprekend de winnaars, plus 100 van de genomineerde cartoons, ingezonden vanuit de hele wereld. Op een enkele uitzondering na ware kunststukjes. De jury kent enkele bekende namen: Steven Degryse (Lectrr), Rob Merhottein (Merho) en Kim Duchateau. Het boekje kost €17.99, het festival bezoeken kan gratis!