Home Nieuws Hé, een Songfestival Stripglossy!

Hé, een Songfestival Stripglossy!

stripglossy 16

Normaal gesproken kijken we ten burele van Striptip reikhalzend uit naar de nieuwe Stripglossy. Toch hadden we er ons voor deze editie al bij neergelegd dat hij gecanceld zou worden. Maar wat schetst onze verbazing: de special over het Songfestival ligt nu toch op de mat.

Door Jeroen van Esch

Gasthoofdredacteur van dienst is Margreet de Heer, Songfestivalliefhebster, Stripmaakster des Vaderlands én sidekick van het Stripjournaal, de podcast van Robin Vinck. Net als Stripglossy-uitgever Seb van der Kaaden overigens. Dit alles is in zoverre relevant dat ze waarschijnlijk wel mee hebben gekregen dat het Songfestival al even op losse schroeven stond. Toch?

Haal het Songfestival in huis
‘Klopt!,’ beaamt Van der Kaaden desgevraagd. ‘Toen het nieuws bekend was, waren de glossy’s al ingeseald en al onderweg naar Sandd. En dan is het te laat om er nog iets aan toe te voegen.’ Maar Seb is er de man niet naar om dan maar bij de pakken neer te zitten. ‘Volgende week lanceren we de campagne ‘haal het Songfestival in huis’ om er toch nog een feestje van te maken.

Korting
De Glossy staat zoals gewoonlijk weer bomvol strips, achtergrondverhalen (Jeangu Macrooy, Duncan), een werkkamer, columns en interviews. Om het nummer nog aantrekkelijker te maken heeft Seb nog een leuk nieuwtje. ‘Vanaf vandaag zijn de Glossy’s ook als eBook (pdf) te downloaden in onze webshop. Voor de helft van het geld.’

 

Stripglossy 16 (Songfestival) / €8,95 / magazine
Stripglossy 16 (Songfestival) / €4,50 / eBook (pdf)