Home Nieuws Jump: gloednieuw stripblad voor kinderen

Jump: gloednieuw stripblad voor kinderen

jump

Je kunt ook niet eventjes rustig op vakantie gaan zonder dat de familie Van der Kaaden (uitgeverij Personalia) een gloednieuw stripblad lanceert, speciaal voor kinderen: geen seks en bloed, wel boordevol strips. Hoofdredacteur Tim (10) van der Kaaden zorg dat het geen saaie boel wordt.

Door Jeroen van Esch

Jump
Jump is hét maandelijkse stripblad voor jongens én meisjes met 48 pagina’s vol met de beste strips waaronder Suske & Wiske, Boes en de titelstrip Jump, een unieke poster én een exclusief stripinterview met een bekend iemand, zoals een YouTuber, acteur, schrijver of zanger.


Wie maakt Jump?
Hoofdredacteur is de tienjarige Tim. Hij kiest de strips en interviewt elke keer een (bekend) persoon die hij bewondert. Tim: “Dat wordt geen eindeloos kletsverhaal, maar een interview in stripvorm gemaakt door Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer. Voor het eerste nummer heb ik een ontzettend leuk gesprek gehad met John Flanagan, schrijver van Broederband en De Grijze Jager.

Strips!
Strips zijn er van veelal bekende en gerenommeerde namen: Marq van Broekhoven, Charel Cambré, Christophe Cazenove, Erroc, Henrieke Goorhuis, Patrick Goulesque, Frans Hasselaar, Mas Hab, Margreet de Heer, Hanco Kolk, Hein de Kort, Philippe Larbier, Pica, Wil Raymakers, Schwantz, Jan-Willem Spakman, Jean-Marc van Tol, Alex Turk, Willy Vandersteen, Roger Widenlocher en Thijs Wilms.

Charel Cambré
Aan de basis van stripblad Jump ligt de gelijknamige strip van Charel Cambré. Deze topper heeft dan ook een nadrukkelijke inbreng in Jump.

Prijs los nummer: €4,25
Meer info en abonneren: klik, tik of sla hier!