Home Recensies Antwoord D: geen mening

Antwoord D: geen mening

Eén van mijn favoriete strip categorieën is het zogenaamde toiletpapier. Let op: niet denigrerend bedoeld. Heinz, Donald Duck, Dirkjan. WC literatuur dus. Recept: hilarische gags, snel te nuttigen. In dit genre kwam een nieuwe naam binnen: Doede Okkema.

Door Jeroen van Esch

Met zijn eerste bundel Antwoord D – geen mening presenteert de illustrator meer dan 50 van zijn grappigste cartoons. De meeste hiervan heeft hij ook al via zijn social media gedeeld.

De grappen variëren van flauw tot bijzonder geestig, met mijn persoonlijke favoriet, De Nopel dealer. De stijl is basic, de handen hebben maar 4 vingers (inclusief duim). Een aantal cartoons zijn geselecteerd voor expositie bij internationale wedstrijden, waaronder dat van Knokke-Heist (De Gladiator). Een prima aanvulling van je ’toiletpapier’. Bestel het boekje online of check zijn Facebookpagina.

Doede Okkema
64 pagina’s / €12,50 / softcover

RECENSIES OVERZICHT
ARTWORK
TEKST
Vorig artikelConquests 2: Deluvenn – solide SF-strip!
Volgend artikelRené Follet overleden
antwoord-d-geen-meningEén van mijn favoriete strip categorieën is het zogenaamde toiletpapier. Let op: niet denigrerend bedoeld. Heinz, Donald Duck, Dirkjan. WC literatuur dus. Recept: hilarische gags, snel te nuttigen. In deze categorie kwam een nieuwe naam binnen: Doede Okkema.