Home Recensies Dating for Geeks: Girls & Goblins

Dating for Geeks: Girls & Goblins

dating for geeks

Dating. Je ontkomt er niet aan. Als vrijgezel op zoek naar de ware… Maar wat als de vrouw van je dromen het te druk heeft met haar collectie vintage My Little Pony’s? Of als je ideale man liever aan het gamen is?

Door Jeroen van Esch

Dating for Geeks is een strip voor iedereen die nog op zoek is naar iemand om hand-in-hand op de bank Netflix-series te kijken, een ip-adres te delen én voor iedereen die weet dat hij gedoemd is om alleen te blijven. Met die insteek ga je het nieuwste album in van Kenny Rubenis.

dating for geeksNu val ik niet in genoemde categorieën (nou ja, ik ben wel een ouwe nerd die voorzichtig richting de klassieke stripleeftijd kruipt). Neem mijn opinie dus gerust met een korreltje zout, of doe er juist een zoetje bij. Ik heb al een tijdje geen Metro meer gelezen en was Rubenis een beetje uit het oog verloren. Ik zag hem weer druk signeren tijdens de Stripdagen, dus dat leek een goed teken.

Af en toe een glimlach
Enthousiast begon ik daarom aan Girls & Goblins. Helaas. Af en toe een glimlach lukt prima maar veel vaker blader ik door in de hoop op een betere clou in de volgende strip. Het tekenwerk is dik in orde maar juist als gag moet het echt verrassender en grappiger. In mijn beleving was Dating for geeks altijd erg lollig maar in Girls & Goblins lijkt de druk van een dagelijkse strook zijn tol te eisen.

Kenny Rubenis
Uitgever: Uitgeverij L
48 pagina’s / €8.95 / softcover

[bol_product_links block_id=”bol_5ce302f618fc0_selected-products” products=”9200000103872847″ name=”Girls en goblins” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]